Suntem Getusa

Intelegem sa crestem impreuna!

Unul din principalii furnizori din Romania specializati in comercializarea de tonere si cartuse pentru echipamente de printare, atat originale (OEM) cat si echivalente sub marca proprie
PPC® – Professional Printing Consumables
Clientii Getusa beneficiaza de plus valoare reala care se reflecta in mod special prin cresterea productivitatii companiei si diminuarea costurilor de achizitie si a celor de printare.

Marca proprie PPC
Marci OEM
Calitate - Pret
Consultanta

Fondata in 2003, Getusa este un furnizor important de consumabile pentru imprimante, copiatoare si faxuri, venind in intampinarea clientilor cu o oferta completa de cartuse toner si inkjet originale (OEM), precum si echivalente sub marca proprie PPC® – Professional Printers Consumables. Suntem specializati in folosirea infrastructurii deja existente din cadrul companiilor partenere si eficientizarea procesului de imprimare/copiere prin configurarea unor solutii care imbunatatesc fluxul de lucru, reducand in acelasi timp costurile.
Getusa imbina avantajele serviciilor de calitate si tehnologiei de ultima ora. Punem accent atat pe calitatea produselor, cat si pe calitatea serviciilor. Consultantii nostri fac o evaluare detaliata a solicitarii si a mediului de afaceri al clientului pentru a recomanda solutii fiabile si flexibile care sa optimizeze procesele de tiparire, copiere si fax din cadrul unei organizatii, cu scopul de a consolida toate costurile (achizitie, consumabile, intretinere etc.) la o investitie identificata, documentata si controlata.
Clientii Getusa sunt exclusiv persoane juridice, atat companii private cat si institutii publice, pentru care reducerea costurilor, calitatea produselor si seriozitatea furnizorului sunt principalele criterii de achizitie.
Am avut ca obiectiv principal obtinerea satisfactiei clientilor nostri prin furnizarea de produse si servicii de cea mai buna calitate si mentinerea unei relatii de parteneriat pe termen lung. Si am reusit!

about05

Pentru clientii nostri, ne dorim sa fim partenerul pro-activ care ii ajuta sa isi dezvolte afacerea.

Credem ca datoria fiecaruia este sa isi depaseasca limitele fie ca vorbim despre un om sau despre o companie.

Misiunea noastra este de a avea un impact semnificativ, pozitiv si masurabil, asupra procesului de imprimare/copiere din cadrul companiilor, astfel incat fiecare client sa devina partener inca de la prima comanda livrata de firma noastra.

Vrem pentru clientii nostri sa se bazeze pe noi ca pe un partener pro-activ care ii ajuta sa isi dezvolte afacerea.

Vrem pentru colegii nostri sa vina in fiecare zi la birou avand convingerea ca vor pleca mai bine pregatiti.

Vrem pentru furnizorii nostri sa isi imbunatateasca produsele si serviciile lucrand cu noi.

about03

Stim sigur ca ceea ce ne propunem vom realiza pentru ca avem incredere in valorile care stau la baza muncii noastre:

  • Pasiunea de a face tot ceea ce trebuie pentru client, companie, echipa si fiecare angajat
  • Dezvoltare profesionala
  • Calitatea
  • Responsabilitate
  • Disciplina
  • Initiativa
  • Orientare catre client
  • Colaborare
  • Motivare
about04

Am reusit sa cream o legatura stransa cu parteneri din Europa si Asia, produsele firmei fiind rezultatul colaborarii indelungate si de succes cu partenerii nostri. Toti producatorii consumabilelor furnizate de Getusa respecta standardele internationale de calitate si de mediu, fiind certificati ISO 9001 si ISO 14001.
Am reusit sa fim prezenti acolo unde e nevoie de solutii unice, accesibile, eficiente .Orice reusita are la baza deschiderea noastra permanenta de a ne adapta perfect nevoilor clientilor nostri. Cautam sa intelegem cat mai exact problemele la care suntem chemati sa dam raspunsuri, sa oferim solutiile cele mai potrivite si sprijinul adecvat, asigurand o diversitate cat mai mare de solutii si produse atat originale (OEM) cat si echivalente prin marca proprie PPC® – Professional Printers Consumables
In calitate de importatori de tonere si cartuse atat inkjet cat si laser, am reusit cu suportul producatorilor de consumabile sa asiguram cel mai bun raport calitate/pret, pastrand parametri tehnici originali ai producatorilor de echipamente.

Ne diferentiem de alte companii din domeniu prin marca proprie PPC® – Professional Printers Consumables si serviciile personalizate pe care le acordam.

Evaluam, validam, propunem solutii, implementam. Gestionam continuu si optimizam in permanenta.

about06

Este alcatuita din specialisti care lucreaza impreuna pentru ca fiecare rezultat sa fie mai bun decat cel anterior. Dorinta de a fi mai buni, mai eficienti, mai pregatiti este impulsul care da masura reusitei noastre.
Am considerat ca cea mai importanta resursa intr-o companie este resursa umana, cu atat mai mult intr-un domeniu in care pregatirea si experienta sunt factorii care determina reusita unui proiect.
Echipa care lucreaza in cadrul companiei Getusa este in centrul atentiei politicilor de management, iar pregatirea ei este o prioritate.
Iar daca asteptarile pe care le avem de la activitatea colegilor nostri sunt ridicate, acestia raspund cu succes exigentelor impuse, pentru ca, pe langa pregatire si implicare, investesc in munca lor si multa pasiune. De aceea veti gasi in echipa noastra interlocutori seriosi care va pot oferi solutii optime la momentul potrivit.
Intotdeauna au fost incurajate participarile la cursuri de specialitate, traininguri sau sesiuni de pregatire organizate de catre partenerii nostri. Cele mai noi si mai performante tehnologii sunt studiate si utilizate pentru ca dorim sa fim la curent cu tot ceea ce se intampla nou in domeniul nostru. De fiecare data ne familiarizam cu noile produse si tehnologii pentru a ne adapta cu succes oricaror solicitari si pentru a gasi de fiecare data cea mai potrivita solutie.

about07

Inca de la infintarea companiei respectam standardele sistemului de management al calitatii ISO 9001:2015. Aceasta demonstreaza angajamentul nostru fata de calitate si cele mai bune practici de management.

Am avut ca obiectiv principal obtinerea satisfactiei clientilor nostri prin furnizarea de produse de cea mai buna calitate si mentinerea unei relatii de parteneriat pe termen lung. Si am reusit!

Total Unitati Vandute
289934
Total Unitati Vandute
Cart OEM
33887
Cart OEM
Cart PPC®
241096
Cart PPC®
Accesorii
21951
Accesorii